Контакт

Пошаљите поруку

„Бечејска пекара“ Врбас Бечеј

Новосадска 157, Бечеј
Телефон: 021/6912-044
Факс: 021/6912-059

„Тривит-пек“ АД Врбас

Кулски пут бб, Врбас
Телефон и факс: 021/700-310
Милена Јакшић, Директор: 021/704-873, локал 30
milena.jaksic@trivitgroup.com

 

Top