О нама

Бечејска пекара је једина у Србији која производи хлеб без брашна по технологији руске Академије наука. Око 200 радника свакодневно пече и дистрибуира Тонус хлеб, а налог за производњу се повећава из дана у дан.

До 90тих година прошлог века производња Тонус хлеба је била строго чувана државна тајна, а пекао се искључиво за припаднике елитних јединица совјетске армије. Тонус хлеб се прави по технологији која је вековима примењивана у руским православним манастирима и руској војсци, а потом усавршена од стране најеминентнијих руских научника, на челу са академиком Владимиром Антоновом.
Ексклузивни уговор о праву производње Тонус хлеба у Србији је потписан 2008.године између руске Академије наука и Тривит групе.

Тривит група постоји од 2006. године, а у њеном саставу су: „Тривит-пек” АД Врбас, „Бечејска пекара” АД Бечеј, „Тривит-Никпек” Никшић, „Баг” АД Бачко Градиште. Од свог оснивања до данас Тривит група је извршила успешну приватизацију свих предузећа у свом власништву са доказаном способношћу и спремношћу да ту тенденцију настави и у будућности.

Производни погони Тонус хлеба су лоцирани у „Бечејској пекари” у Старом Бечеју, у којој ради тим стручњака који се свакодневно брине да ток производње који траје скоро два дана буде испоштован од прве до послење фазе поштујући редослед и квалитет операција, како би били сигурни да је хлеб који Вам дистрибуирамо са разлогом производ у који имате поверења.

Top