Производи

Тонус хлеб

Тонус хлеб натурал се прави од целог зрна пшенице, познато је да је пшеница богат извор витамина и минерала и да је најздравије конзумирати цело зрно, које смо ми успели да сачувамо у Тонус хлебу. Свакодневним коришћењем Тонус хлеба обезбедићете себи унос витамина Б комплекса, бета каротина, витамина Е, калијума, калцијума, магнезијума, фосфора и гвожђа.

tonus

Tonus Obogaceni

Тонус хлеб – Обогаћени

Бундева, лан, сусам и сунцокрет су познати борци против холестерола, ове житарице у комбинацији са целим зрном пшенице у Тонус хлебу омогућавају Вам свакодневни унос ових хранљивих материја.

tonus

Тонус хлеб са додатком ражи

Раж је богата угљеним хидратима, биљним влакнима, протеинима, витаминима, благотворна је за рад црева, циркулацију, мишиће. Доказано је да помаже женама у менопаузи које имају проблема са повишеним холестеролом, високим притиском и кардиоваскуларним обољењима.
tonus-hleb

tonus

tonus-hleb

Тонус Трикси

Тонус Трикси је здрав и лаган оброк, који Вам се може наћи на дохват руке као ужина, или додатак главном јелу. У свом саставу осим целог пшеничног зрна садржи и сусам који је од давнина познат као намирница која успорава старење, поред тога одличан је извор бакра, мангана, калцијума, магнезијума, гвожђа и селена.

tonus

Тонус Штанглице са сусамом

Тонус штанглице се праве брашна т-1100 које је због својих нутритивних карактеристика познато као висококвалитетно брашно, осим витамина Е и витамина групе Б ово брашно садржи велики број дијеталних влакана, јер се добија млевењем свих делова зрна. Са додатком проклијалих зрна пшенице Тонус штанглице представљају идеалан међуоброк.
tonus-hleb

tonus

tonus-hleb

Тонус Двопек

Тонус двопек је одличан избор за све љубитеље двопека, укусом подсећа на свима омиљене брускете. Идеалан је за одржавање линије. У свом саставу има проклијала зрна пшенице која благотворно делује на ваш организам.
tonus
TrivitTONUS PIZZA PODLOGA vizual RGB
Тонус интегралне подлоге за пицу
Тонус интегралне подлоге за пицу се праве са додатком проклијалих зрна пшенице. Када их једном пробате, бићете одушевљени јер коначно можете популарно названи „fast food“ оброк да назовете здравим!
Top